top of page

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb l’Article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, La vertical, com a titular d’aquesta pàgina web, informa de les seves dades fiscals:
 

RAÓ SOCIAL: ANNA PASCUAL ALBERTÍ

DNI: 47969398T

Domicili: C/Sant Fèlix 10 – 08720 Vilafranca del Penedès

Telèfon:  646598411

Correu electrònic: hola@aerislavertical.com
 

 

CONDICIONS D’ÚS

L’accés a aquesta web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús. Queda prohibit l’ús dels continguts d’aquesta web per a reutilitzar-los amb finalitats comercials. La vertical no respondrà a cap conseqüència, dany o perjudici derivats de la utilització o l’ús de la informació. 

 

 

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES 

D’acord al Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril del 2016, sobre la protecció de les persones físiques, el tractament de les seves dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades, s’informa que les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de:

  1. Matricular l’alumnat als cursos de l’escola a través del formulari de matriculació. 

  2. Informar de les activitats, serveis i espectacles que ofereix el centre.

  3. Respondre i gestionar les seves consultes, ja sigui a través de la pàgina web, xarxes socials o correu electrònic. 

 

En cap cas La vertical utilitzarà les dades personals dels interessats per a finalitats diferents a les mencionades anteriorment.

 

Amb conformitat a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals aportades a través d’aquesta pàgina web. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en l’esmentada Llei a través de la direcció de correu electrònic hola@aerislavertical.com o per carta certificada, especificant el seu nom, cognoms i DNI en la següent direcció: C/Sant Fèlix, 10 de Vilafranca del Penedès. 

 

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE MENORS

 

Queda prohibit l’accés a la pàgina web a menors de 14 anys. En el cas de que un menor aporti dades personals a la pàgina web, la responsabilitat serà exclusiva del seu pare, mare o tutor legal.

 

XARXES SOCIALS

La publicació d’imatges, comentaris i continguts a les xarxes socials es convertiran en informació pública. Els usuaris hauran de tenir especial cautela quan decideixin compartir informació personal. La vertical no es farà responsable dels continguts personals compartits pels usuaris. No obstant això, les persones, de les quals les seves dades personals es trobin publicades o incloses en comentaris, tindran dret a sol·licitar a La vertical la seva cancel·lació. 

 

En qualsevol moment, vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, a través de la direcció de correu electrònic hola@aerislavertical.com o per carta certificada, especificant el seu nom, cognoms i DNI en la següent direcció: C/Sant Fèlix, 10 de Vilafranca del Penedès. 

 

Última actualització: 23 Novembre 2018 

bottom of page